Д-р Мустафа Мете Техниката „Lumineyes“ се прилага успешно и удовлетворяващо



Д-р Мустафа Мете Техниката „Lumineyes“ се прилага успешно и удовлетворяващо.

February 22, 2018 - doctormete
Превод от турски език на български език

Д-р Мустафа Мете е един от първите лекари, който могат да правят операции за трайна промяна на цвета на очите с лазер. Има голям брои пациенти, които чакат ред за да променят цвета на очите си при д-р Мете… Техниката „Lumineyes“ се прилага успешно и удовлетворяващо.
Как се променя цвета на очите трайно, пожизнено, без операция и без риск?
Проучихме за вас темата, която е на дневен ред със заглавия като: „Трайна промяна на цвета на очите с тъмен цвят“ или „Искате ли очите ви да станат сини?“, които заемат място сред най-популярните новини в последно време. Процедурата, която се нарича LUMİNEYES, използвайки лазерни лъчи превръща очите с тъмен цвят в светло сини. Това е метод, който е усъвършенстван десет години от д-р Gregg Homer и екипа му в център „Stroma Medikal“ в Калифорния. Д-р Gregg Homer, който е начело на проучването не е доктор по медицина, а е юрист, който е защитил докторантура по Биология. Ирисът се обработва за двадесет секунди с лазерен лъч, чиято дължина на вълната се пази в тайна и в резултат на тази манипулация се постига отделяне от клетките на пигмента меланин, който образува тъмния цвят на окото и осигурява превръщането на ириса постепенно, в рамките на две – три седмици в син цвят. Образуваният цвят е траен и необратим.
Промяната на цвета на очите с лазер, Турция
Какво е операция за цветни очи?
Може да имате цветни очи без да използвате лещи. Можете да притежавате цветни очи чрез лазерна технология. След кратко време чрез операция за промяна цвета на очите, която ще бъде направена ще можете да се сдобиете с цвят на очите, какъвто желаете.
real-case-change-color-eyes Обикновено тези, които имат очи с тъмен цвят все полагат усилия да имат цветни очи и през повечето време носят лещи. Но вече няма нужда да поставяте лещи, за да промените цвета на очите си.
Д-р Gregg Homer, специалист по Очно здраве и очни заболявания в „Stroma Medikal“ в Калифорния заявява, че от десет години работи по тази тема и че прави операция за промяна цвета на очите с лазерна технология.
Как се прави операция за цветни очи?
Д-р Homer, който заявява, че под пигментния слой на хората, които имат кафяви очи има син цвят, отбелязва, че лазерът, който имат премахва кафявия пигментен слой.
Д-р Homer, който заявява, че процедурата по премахване на пигмента продължава 20 saniye, изтъква, че лазерната енергия отстранява кафявия пигмент и че очите за 2 – 3 седмици добиват син цвят.
Д-р Homer, който отбелязва, че проучванията продължават, заяви, че цената, която ще платят желаещите да направят тази процедура е 5 хиляди долара. По-рано за да се промени цвета на очите се използваха лещи. Но това беше само временно решение. А сега можете да промените трайно цвета на очите си. С тази процедура, която се осъществява с лазер очите ви, както ще добият цвета, който желаете, така и той ще бъде траен. По-подробна информация относно този метод, при който няма да изпитвате нужда да поставяте лещи е посочена по-долу:
Очи след направена процедура.
 
С новата лазерна технология кафявите очи се превръщат в сини
Информационен център
03 Ноември 2011 г.
Д-р Gregg Homer, който е един от лекарите в „Stroma Medikal“ в Калифорния, благодарение на технологията „Lumineyes“, която използва може да превърне кафявите човешки очи в сини с процедура, траеща 20 saniye. При тази процедура, която може да бъде осъществена благодарение на лазерен лъч, който работи на специална честота, кафявият пигмент в горния слой на ириса, т.е. меланина се унищожава. След период от две – три седмици очите се превръщат напълно в сини.
Технологията, която прави възможна промяната на цвета на очите без да се използват контактни лещи е необратима. Т.е. след като пигментите се унищожат не е възможно връщане на старото положение на цвета на очите. Технологията, която се развива от 10 године понастоящем се изпробва върху хора. За да приключи клиничните изпитания „Stroma Medikal“ има нужда от над един милион лири. Ако се осигурят тези пари и ако бъдат завършени тестовете, се предвижда да започне прилагането на процедурата за срок от 18 месеца извън територията на Америка и в срок от 3 години на територията на Америка. А стойността на процедурата се очаква да бъде 5 хиляди долара.
Синият цвят на очите се предава по наследство на новородените членове на семейството, но тъй като кафявите очи са преобладаващи по света, не се срещат много сини очи с рецесивна харектиристика. Нормално при хората не се намира пигмента на сините очи. При хората със сини очи кафявият пигмент, известен като меланин остава в задния слой на ириса. Щом концентрацията на меланин в предните слоеве е малка очите изглеждат сини.
Според проучване проведено в Университета в Копенхаген през 2008 г. произходът на всички хора със сини очи се основава само на един човек. Заявява се, че всеки по света преди този човек, за който се счита, че е живял преди 6 – 10 хиляди години и който има сини очи в резултат на мутация на кафявия пигмент в очите му, притежава кафяви очи.
ПодписаниятАнгел Георгиев Нейков, удостоверявам верността на извършения от мен превод от турски език на български език на приложения документ. Преводът се състои от 3 (три) страници.
Преводач: Ангел Георгиев Нейков

Comments

Popular posts from this blog

Lumineyes Laser eye color change Turkey

Lumineyes laser can change your eye color